Act Sharona: Hollandse hits, soul, disco, swingen
Act Sharona
Swingband Checkpoint Charlie
Soul en funkband Checkpoint Charlie
LiN easy listening
Easy listening

Ook LiN:
easy listening,
act Sharona,
soul- en funkband

Gastenboek Home Contact Foto's Playlist Biografie Acts

Act Sharona: Hollandse hits en danceclassics

Deze Brabantse 'platte' tante is niet zo van de orde en beschaving. Als arbeidersdochter uit een echte volksbuurt is ze niet op haar mondje gevallen. Gezellige Hollandse hits worden afgewisseld met de echte soulswingers, want Sharona wil internationaal doorbreken. En dan moet je toch ook een woordje over de grens kunnen zingen... Wil je inhaken en meedeinen, maar ook zeker op de dansvloer uit je dak gaan? Mee 'ons Sharoon' gao dè zeker lukke!

Muzikaal hoogtepunt op je mooiste dag

Ook is het mogelijk om LiN te boeken voor jullie bruiloft in de kerk of gemeentehuis. Dit kan met of zonder begeleiding van een toetsenist. Mooie ballads die de sfeer van jullie mooiste dag compleet maken. Of zet op jullie trouwfeest samen met LiN de tent op z'n kop! Informeer naar de mogelijkheden.

Easy listening voor een rustige ambiance

Wil je een muzikaal sfeertje op de achtergrond? LiN zorgt voor de juiste ambiance met haar sfeervolle easy listening muziek.

Checkpoint Charlie: swingband

De 11-koppige soul- en funkband waar LiN zangeres van is. Deze band compleet met blazerssectie, toetsenist en percussie, is een feest om naar te luisteren èn kijken! Goeie muzikanten, heerlijke dansbare muziek en heel veel fun zorgen voor een avond vol feesten en zweten!
homeactsbiografieplaylistfoto'scontactgastenboek |